Voorschoolse opvang

De VSO begint om 7.00 uur en loopt totdat de school begint. Meestal is dit om 8.30 uur. Wanneer uw kind gebruik maakt van VSO kan het bij ons ontbijten. Mocht u daarvan gebruik willen maken dan verwachten wij uw kind uiterlijk 7.30 uur op de opvang. Wanneer u later komt is gezien de korte opvangtijd een rustig ontbijt niet meer mogelijk. De mogelijkheid om te ontbijten wordt u aangeboden. U bent vrij in uw keuze of u daar wel of geen gebruik van wenst te maken. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. Na het ontbijt is er nog tijd voor wat lezen, een spelletje of vrij spelen. Wij zorgen er voor dat uw kind op tijd op school is.
Het minimum aantal af te nemen dagdelen VSO per week is  2 ochtenddagdelen. Voorschoolse opvang wordt aangeboden in de 40 schoolweken van de gekoppelde basisschool.

Naschoolse en vakantieopvang

Bij de naschoolse opvang worden kinderen na schooltijd opgevangen in een huiselijke, gezellige, veilige en kindvriendelijke sfeer. Uitgangspunt bij de naschoolse opvang is dat dit onderdeel is van de vrije tijd van de kinderen en dus geen verlengde schooltijd. De kinderen worden bij school afgehaald door onze leidsters en per auto of lopend naar ’t Planzoentje gebracht.
De kinderen hebben een vaste leidster en kunnen – binnen bepaalde grenzen – zelf bepalen wat zij willen doen.
Bij vakantie-opvang gelden minima van 10 uur per week en 5 uur per dagdeel.

Buiten spelen

In de tuin of onder begeleiding in de speeltuin. Wanneer er behoefte is om aan de straatkant te spelen, zal dit van te voren met de ouders worden overlegd.

Binnen spelen

Computeren, knutselen, tekenen, lezen, televisie kijken, muziek maken op de piano of gitaar, met een microfoon meezingen,

Huiswerk maken

Natuurlijk is er ook alle gelegenheid om huiswerk te maken. Desgewenst kan daar begeleiding bij worden gegeven.

Speciale activiteiten en uitstapjes

Tijdens de schoolvakanties worden ook andere activiteiten georganiseerd, zoals playbackshow, speur/wandeltocht, picknicken, bioscoop, theater, zwemmen, etcetera.
Als er genoeg animo voor is, lijkt het ons leuk om workshops te organiseren. Deze kunnen variëren van pianolessen, creatief/knutsellessen, zang- of danslessen.
Heeft u suggesties of wilt u uw mening daarover geven? laat het ons weten d.m.v. het contactformulier. Inschrijven